Salut! Te rog logheaza–te, sau creeaza cont

Reguli de Confidentialitate

Politica noastra este de a respecta confidentialitatea cu privire la informatiile pe care le putem colecta in timpul functionarii website-ului nostru.

Vizitatorii Website-ului
Ca si alti operatori de website-uri, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro, colecteaza informatii non-personale de identificare. Browser-ele web si serverele, de obicei, faciliteaza aceste lucruri - tipul de browser, limba preferata, website-ul de trimitere, precum si data si ora fiecarei solicitari a vizitatorului. Scopul website-ului nostru de colectare de informatii non-personale de identificare este de a intelege mai bine cum vizitatorii nostri folosesc website-ul. Din cand in cand, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate elibera un total, prin publicarea unui raport privind tendintele in utilizarea website-ul nostru. S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro, colecteaza informatii personale cu potential de identificare ca adrese Internet Protocol (IP addresses). Cu toate acestea, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro , www.alfadigital.ro, nu foloseste astfel de informatii pentru a identifica vizitatorii sai, si nu dezvaluie astfel de informatii, altele decat cele mentionate mai jos.

Colectarea Informatiilor Personale de Indentificare
Cantitatea si tipul de informatii pe care website-ul S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro colecteaza, depinde de natura interactiunii cu website-ul nostru. De exemplu, ne rugam vizitatorii care fac o achizitie de la noi sa furnizeze informatii cu caracter personal. Cei care se angajeaza in tranzactii cu S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro (pentru a face o achizitie de produs) sunt rugati sa furnizeze informatii suplimentare, daca este necesar, chiar si informatii personale si financiare, necesare pentru a procesa aceste tranzactii. In fiecare caz, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro colecteaza astfel de informatii numai pentru necesitatea indeplinirii interactiunii vizitatorului cu website-ul nostru. S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro, nu dezvaluie informatii de identificare personala, decat asa cum este mentionat mai jos.
In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., cu sediul in S.C. ALFA DIGITAL S.R.L. Calea 13 Septembrie, Nr. 231A Sector 5, Bucuresti, Romania Tel 0745-026-562, prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime, in interesul functionarii magazilului virtual www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:
Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal;
Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;
Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;
Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

Drepturile Persoanei Vizate (reglementate de Legea 677/2001)
• Dreptul de a obtine de la S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de S.C. ALFA DIGITAL S.R.L.;
• Dreptul de a obtine de la S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
• Dreptul de a obtine de la S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;
• Dreptul de a obtine de la S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., la cerere si in mod gratuit notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform aliniatului (2) sau (3), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
• Dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
• Dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate.

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

Securitatea Datelor cu Caracter Personal
S.C. ALFA DIGITAL S.R.L. certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. S.C. ALFA DIGITAL S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate furnizate de catre o companie specializata in securizare si protectie, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Str. Olari, nr. 32, Sector 2, Bucuresti, Telefon: (021) 252.58.88, Fax: (021) 252.57.57, Web: www.dataprotection.ro, E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Agregarea Statisticilor
S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate colecta statistici despre comportamentul vizitatorilor pe website. De exemplu, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate monitoriza partile cele mai populare sau produsele website-ului. S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate afisa aceste informatii in mod public sau sa le furnizeze altora. Cu toate acestea, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro nu dezvaluie informatii de identificare personala, altele decat cele mentionate mai jos.

Protectia Anumitor Informatii de Identificare Personala
S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate sa dezvaluie informatii personale de identificare a clientilor catre angajatii sai, sau catre contractorii si organizatiile afiliate care trebuie sa stie aceste informatii pentru efectuarea, sau de a presta servicii oferite de S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro. Unii dintre acesti angajati, contractori si organizatii afiliate, pot fi locali sau in afara tarii de operare a lui S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro. Prin utilizarea website-ului S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro sunteti de acord cu transferul de astfel de informatii. Altor parti decat angajatii S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro sau contractorilor si organizatiilor afiliate, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate sa dezvaluie identificarea si informatii personale de identificare doar atunci cand este necesar sa faca acest lucru prin lege, sau cand S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro crede cu buna credinta ca divulgarea este in mod rezonabil necesar pentru a proteja drepturile intelectuale si de proprietate, sau pentru a proteja publicul. Daca sunteti un utilizator inregistrat la website-ul S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro si ati furnizat adresa de e-mail, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate trimite ocazional un e-mail promotional, sau sa solicite feedback-ul dumneavostra, sau pur si simplu de a tine la curent cu ceea ce se intampla nou la S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro cu produsele noastre. Daca ne trimiteti o solicitare de sprijin (de exemplu, prin intermediul unui e-mail sau prin intermediul unuia dintre mecanismele noastre de feedback), ne rezervam dreptul de a o publica in scopul de a ne ajuta sa clarifice sau sa raspunda solicitarii dumneavoastra, sau pentru a ne ajuta sa sustina alti utilizatori. S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro ia toate masurile necesare, in mod rezonabil, pentru a proteja impotriva accesului neautorizat, utilizarea, modificarea sau distrugerea datelor de identificare si datelor de identificare personala.

Cookie-urile
Un cookie este un pachet de informatii pe care un server website il trimite pe computerul unui vizitator. Cookie-urile ajuta ca browser-ul vizitatorului sa tina minte website-ul si de fiecare data cand se intoarce la website. S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro foloseste cookie-uri pentru a ajuta identificarea si monitorizarea vizitatorului, navigarea vizitatorului pe website, precum si preferintele acestuia de acces la website. Vizitatorul care nu doreste sa aiba cookie-urile amplasate pe computerul sau trebui sa seteze browser-ul pentru a refuza cookie-urile inainte de folosirea website-ul S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro, cu dezavantajul ca anumite caracteristici ale website-ului pot sa nu functioneze in mod corespunzator.

Schimbari Reguli de Confidentialitate
Desi cele mai multe modificari sunt minore, S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro poate schimba regulile de confidentialitate din timp in timp si la discretia proprie. S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro incurajeaza vizitatorii sa verifice des aceasta pagina pentru orice modificari aduse regulilor de confidentialitate. Continuarea folosirii website-ului S.C. ALFA DIGITAL S.R.L., www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro, dupa orice modificare efectuata asupra regulilor de confidentialitate, va constitui acceptul dumneavoastra la aceste schimbari.

Continua

 
Categorii
Luni - Vineri
10:00 - 18:00
0745-026-562  
Achizitii SEAP
Reclama
Illeno
Valute
Top