Salut! Te rog logheaza–te, sau creeaza cont

Modalitati de livrare si taxe de transport

Livrarea produselor din stoc in Municipiul Bucuresti se efectueaza in maxim 24 de ore de la preluarea comenzii.

Livrare Gratuita
Pe raza Municipiului Bucuresti la o comanda minima de 100 Lei.
Pe tot teritoriul Romaniei la o comanda minima de 2.500 Lei.

Mod de Livrare
Coletarie Postala sau Mesageria Rapida (door to door).
In unele cazuri va vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru a cere o confirmare a comenzii. Adresa de expediere va fi cea cu care v-ati inregistrat sau o alta adresa selectata de dvs. din agenda personala, sau mentionata separat. Cheltuielile de transport si de ramburs nu sunt incluse in preturile afisate pe website. Acestea se vor adauga la pretul final si vor fi platite in intregime de catre cumparator direct firmei de curierat. Plata se face in sistem ramburs.

Cheltuielile de expediere si transport (taxa de transport si ramburs) se vor plati la livrare, direct la curier. Valoarea acestor cheltuieli variaza in functie de masa, dimensiunea si valoarea pachetului, aplicand tarifele in vigoare ale firmei de curierat.

Returul Produselor
Returul produselor se supune Ordonantei Nr. 130 din 31 August 2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, asa cum a fost completata prin actele normative subsecvente, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum.

Denuntarea de contract se face numai in scris. Cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de catre cumparator. Nu returnati produsele cu plata ramburs! Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data primirii produsului.

Garantie
Noi, Magazin Birotica si Papetarie, www.officialpaper.ro, www.alfadigital.ro declaram pe propria raspundere conform OG 21/1992 privind protectia consumatorilor si HG 394/1995 ca produsul facturat corespunde documentatiilor de executie ale fabricantului si este in conformitate cu standardele europene ISO/IEC 22 si/sau EN 45014 emise de laboratoarele autorizate si declaratiei de conformitate a producatorului. Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru online sunt noi, in ambalajul original al producatorului, fiind insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului. Magazin Birotica si Papetarie, www.officialpaper.ro www.alfadigital.ro acorda cumparatorului o garantie care incepe cu data cumpararii. Garantia este asigurata prin unitatile specializate si abilitate de service ale producatorului, prin reparare, intretinere sau prin inlocuire (conform legislatiei in vigoare). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei (datorate convingerii dvs. eronate ca ar exista un defect) sau aparitiei unor evenimente nedorite de origine software (virusi, bombe logice, conflicte de driver), veti fi obligati la plata contravalorii manoperei de investigare a produsului fixata pausal la valoarea de 50 EURO + TVA (la cursul BNR) per reper reclamat. Taxa de transport de la client la Magazin Birotica si Papetarie, www.officialpaper.ro , www.alfadigital.ro se achita de catre client.

Returnarea in garantie se face pe cheltuiala clientului. Nu returnati in garantie produsele cu plata ramburs! Taxele de expeditie ale produselor reparate sau inlocuite in garantie sunt suportate de catre client in sistem ramburs. In cazul neridicarii si neachitarii taxei de ramburs, clientul se obliga sa achite si taxa de retur. Produsul va fi livrat dupa achitarea in sistem virament bancar a tuturor taxelor de transport (ramburs, retur, magazinaj etc.).

Nu se Acorda Garantie
Nu se acorda garantie pentru defectele imputabile consumatorului sau unor factori externi, care nu se afla sub controlul niciuneia dintre parti, si anume datorate:
a) neglijentei sau neatentiei (neobservarea sau nerespectarea informatiilor din instructiunile pentru functionarea aparatului);
b) greselilor de instalare si intretinere;
c) reparatiilor executate de persoane neautorizate, de schimbarii ale starii originale a aparatului, influente naturale (rugina etc.) sau de pastrare in conditii improprii (praf, umiditate, temperatura) in functie de detaliile prevazute in documentatia care insoteste produsele la livrare;
d) spargerilor si a pagubelor mecanice datorate caderilor, transportului necorespunzator, intemperiilor etc.;
e) utilizarii de consumabile reconditionate, compatibile;
f) harddisk-urile la care sunt raportate sectoare defecte in proportie de max. 0.1% din capacitatea harddisk-ului, decat daca cel putin un sector defect se afla in zona de boot a acestuia;
g) la sursa de alimentare a sistemului si nici la subansamblele defectate din cauza defectarii sursei, in cazul in care defectarea acestora s-a datorat fluctuatiilor de tensiune de pe reteaua electrica;
h) depasirii parametrilor in scopul depasirii performantelor.

Nu sunt cuprinse in garantie interventiile pentru punerea in functiune a aparatului. Magazin Birotica si Papetarie, www.officialpaper.ro www.alfadigital.ro nu se obliga sa puna in functiune aparatul cu titlu gratuit.
Nu sunt cuprinse in garantie reperele consumabile.
Garantia este valabila doar pe teritoriul tarii.
Durata medie de utilizare este de 3 ani, timp in care se asigura piese de schimb in postgarantie. Daca produsul sau subansamblul se defecteaza in timpul garantiei si produsul sau subansamblul defect nu mai este produs din cauza uzurii morale avansate, acesta va fi inlocuit, in functie de preferintele cumparatorului, cu un subansamblu cu performante superioare, diferenta de pret fiind suportata de catre cumparator. Daca in timpul garantiei intervine vreun defect, odata cu reclamatia se va prezenta factura si certificatul de garantie. Pentru asigurarea garantiei este necesar sa prezentati, pe langa echipamentele defecte in ambalajul original, toate accesoriile aferente (diskette, cd-uri, manuale, cabluri).
Termenul de garantie se prelungeste cu perioada cat produsul se afla in reparatie in custodia vanzatorului.
Daca veti revinde bunurile achizitionate de la firma noastra, noul cumparator nu va beneficia de garantia noastra, noi fiind raspunzatori doar fata de dvs.
Se pot asigura contra cost servicii de reparare a produsului aflat in afara termenului de garantie.

Continua

 
Categorii
Luni - Vineri
10:00 - 18:00
0745-026-562  
Achizitii SEAP
Reclama
Borodino Site
Valute
Top